MDF hét essentiële materiaal voor de interieurbouw

MDF is het meest gebruikte constructieve plaatmateriaal in de interieurbouw en biedt veelzijdige mogelijkheden voor verschillende toepassingen. MDF staat bekend om zijn stabiliteit, goede bewerkbaarheid en strak oppervlak. Decovisie biedt een breed assortiment MDF, met diverse soorten en varianten.

Alle MDF plaatmaterialen zijn geschikt voor allerlei functionele toepassingen.
Denk aan: vochtwerend-, brandvertragend-, biobased-, zero added formaldehyde- en gekleurd MDF. De densiteit bepaalt de kwaliteit van MDF, hoe hoger de densiteit, hoe strakker het eindresultaat. Wij hebben uit voorraad platen van minimaal 600 kg/m3 leverbaar. Bekijk ons brede assortiment. 

Assortiment

Maatwerk prijs: niet alleen bij volle pakken

Wij kunnen al ons MDF voor een maatwerk prijs aanbieden bij afname van een deelpak. We hebben een ruime keuze aan afmetingen van 2440 x 1220 mm tot 4100 x 2070 mm en diktes van 2,5 mm tot wel 60 mm. Dus heb je geen vol pak nodig voor jouw interieurproject, maar wil je graag een maatwerk prijs ontvangen voor een pakket van bijvoorbeeld 10 platen 18 mm MDF? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk prijs

Voor iedere lakafwerking de juiste grondlaag

Binnen het vochtwerende assortiment MDF hebben we drie typen MDF met verschillende grondlagen:

  • MDF V313 prime, een primer met een iets grovere bovenlaag waardoor verf goed hecht.
  • MDF HD V313 grondeerfolie, deze folie is strakker dan de prime en is geschikt voor standaard spuit- en lakwerk.
  • MDF HD V313 grondeerfolie PLUS, dit is degene met de meest vlakke grondlaag en wordt ingezet voor het hoogst haalbare spuitresultaat bij een supermatte of hoogglans afwerkingen.

Staal aanvragen