Bescheidenheid is een mooi eigenschap. Maar niet altijd ook een slimme eigenschap. Bescheiden als we bij Decovisie zijn, laten we nog veels te weinig zien wat er allemaal mogelijk is met onze materialen. Laat staan dat we daarmee onze klanten een enorme bron van inspiratie zouden kunnen bieden. Want wat is er nu aanstekelijker voor een interieurarchitect of interieurbouwer dan ‘gluren bij de buren’?

Maar: we hebben een nieuwe pagina ontwikkeld. Hier vind je een pagina die moet uitgroeien tot de meest bezochte websitepagina. Het wordt de hall of fame van Decovisie, die zich na verloop van tijd moet gaan vullen met projecten. Bijzondere projecten. Oogstrelende projecten. Ongewone projecten. Duurzame projecten. Kortom, projecten die gezien mogen worden.

Het begin is er!

En jij kunt helpen om de pagina verder te vullen. Laat het ons weten als je heel trots bent op een project, een project waarvan je vindt dat deze het waard is. Per maand maken we een selectie van de projecten die zijn aangemeld. Wij zorgen voor stijlvolle fotografie, vermelden we het project op de pagina en droppen we meteen jouw naam erbij.

Neem alvast een kijkje op de projecten pagina. En laat binnenkort zien dat jij daar óók op hoort. Gebruik daarvoor dit formulier. En alvast veel inspiratie gewenst bij volgende projecten!

 

Bekijk projecten  Meld jouw project aan