Kant en klare ronde hoekprofielen, hoe efficiënt wil je het hebben

Trends komen en gaan. En soms komen trends zomaar uit de lucht vallen, lijkt het wel. Bij Decovisie merken we dat er meer vraag is naar materialen die geschikt zijn om rondingen mee te creëren. En ja, als goed gesorteerde leverancier hebben we die in voorraad. Niet alleen de decoratieve materialen, ook de multiplex hoekprofielen om je meubels de moderne ronde looks mee te geven.

In het contact met interieurbouwers krijgt Joris Kleijn nogal eens verbaasde blikken. Dat is als hij vertelt dat Decovisie ook standaard ronde multiplex hoekprofielen in voorraad heeft, om rondingen in meubels te creëren. ‘Ik zie heel veel klanten werken met een schenkel waar buigtriplex overheen gaat. Natuurlijk, kun je zo ook ronde vormen maken. Maar vergeet niet de tijd die erin gaat zitten.’

Decovisie heeft de oplossing namelijk gewoon in huis: ronde multiplex hoekprofielen met een minimale radius van 30 millimeter tot wel 400 millimeter. Voorgebogen in de fabriek, kant en klaar voor gebruik. En vele malen efficiënter.

‘Door de jaren heen was het rechthoekig’

Wordt ‘rond’ de nieuwe standaard in de interieurbranche? Joris namens het verkoopteam: ‘Het is iets wat al langer speelt. Maar de laatste tijd zien we het vaker dat rondingen worden voorgeschreven door interieurarchitecten. Door de jaren heen was het altijd rechthoekig. Maar die blokkendozen - oneerbiedig gezegd, want het is nog steeds mooi - bestaan ook nog gewoon.’

Benieuwd hoe we jouw creaties ‘rond’ maken, letterlijk en figuurlijk? Joris of een collega komt graag langs om alle decoren te laten zien die je kan gebruiken als afwerking voor de ronde multiplex hoekprofielen.

Maak een afspraak